*Nettavisen* Sport.

Riise øyner comeback

Foto: Erlend Aas/Scanpix

John Arne Riise har et lite håp om å få med seg søndagens seriekamp mot Bari.

10.12.10 12:46

Landslagsbacken pådro seg en strekkskade på baksiden av låret nylig – og mistet både forrige helgs seriemøte med Chievo samt mesterligamøtet med Cluj i midtuka.

Nå føler Riise seg klar til comeback, men tar ingenting for gitt.

- Jeg føler meg fin i låret nå, men skal sjekkes på trening fredag og lørdag for å se om jeg spiller søndag, skriver sunnmøringen på sin nettblogg.

- Ranieri bestemmer
30-åringen er ikke kjent for å trives spesielt godt med å sitte på tribunen, og Roma-proffen legger ikke skjul på at lysten på et comeback allerede denne helgen er stor.

- Jeg har veldig lyst til å spille igjen og er veldig motivert, men det er legen og Ranieri som bestemmer, fastslår han.

Skulle søndagens hjemmekamp likevel ryke, er Riise trolig tilbake til storkampen mot Milan 18. desember.

Før den venter det imidlertid en spennende mesterligatrekning sett med Roma-øyne. Riise & co ble nummer to i sin mesterligagruppe – og skal ut mot enten Tottenham, Schalke 04, Manchester United, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Real Madrid eller Shakhtar Donetsk i åttedelsfinalen.

Trekningen foregår i UEFA-hovedkvarteret i Nyon neste fredag.

Gleder seg
- Jeg ser fram til fredagens Champions League-trekning. Slike dueller som avgjøres på to kamper i åttedelsfinalen pleier å være noe helt annet enn gruppespillkamper som vi har gjennomført nå, sier Riise – og tilføyer:

- Vi vet at vi vil møte knallhard motstand, men vi er klare! Vi vet vi har et lag som er godt nok for å komme veldig langt i CL, så vi er optimister.

Roma er nummer sju i Serie A foran helgens serierunde. Ti poeng skiller opp til serieleder Milan.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.