Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Patetisk og tannløst

Roma-spilleren hisser seg også opp over banankritikken.

John Arne Riise har i likhet med Morten Gamst Pedersen intet til overs for reklamekritikken fra en BI-professor.

LES OGSÅ: - Patetisk og amatørmessig

Det var i et intervju med NRKs nettsider før helga at BI-professor i markedsføring, Tor Wallin Andreassen, gikk til angrep på Bamas siste reklamefilm - der John Arne Riise, Morten Gamst Pedersen og Erik Huseklepp er frontfigurer.

- Filmen lukter amatør og håndholdt kamera. Det virker som en guttegjeng som har kommet sammen for å lage en sketsj. Jeg syns det virker veldig amatørmessig, og for meg fremstår det som underlig at Bama legger seg på en så banal lavbudsjettfilm som spiller på kropp, sex og dårlig samvittighet, sa Andreassen.

Han hevdet også at deltakelsen kan skade fotballstjernenes markedsverdi.

Bananer
Mandag gikk Morten Gamst Pedersen kraftig til motangrep - og nå følger John Arne Riise opp.

- Jeg synes oppriktig synd på norske markedsføringsstudenter. Spesielt de som studerer på BI. Hvis professor Tor Wallin Andreassens reklamesyn er representativt for hva fremtidens reklamestjerner lærer seg, ser det mørkt ut for norsk reklame i fremtiden, skriver han på sin nettblogg.

- Jeg er helt enig med Gamsten. Når Wallin Andreassen kritiserer ham, Huseklepp og meg for å ha vært med i Bama-filmen, blir det bare patetisk og tannløst, tilføyer Roma-proffen.

Sunnmøringen forstår ikke Andreassens påstander om at filmen spiller på sex.

- Hvor har han det fra? Er det bunten med bananer som får ham til å tenke i de baner?, spør Riise.

Laget av Steen Jensen
Mannen bak den omtalte reklamefilmen er ingen ringere enn Ingebrigt Steen Jensen. Riise mener det i seg selv borger for kvalitet.

- Han sier den oser av amatørskap og håndholdt kamera? Vel, de fleste kameraene under opptaket sto på stativ, og filmen ble laget av Ingebrigt Steen Jensen - få reklameskapere er vel mer proffe enn han, skriver Roma-proffen.

Han kommer samtidig med en liten innrømmelse avslutningsvis.

- Det er godt mulig at BAMA-filmen ikke kommer til å vinne noen kreative priser. Men hvis den selger mer frukt, er vel hensikten oppnådd - er den ikke?, skriver fotballprofilen.

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året