RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
REAGERER: John Arne Riise mener Martin Ødegaard burde spilt mot Aserbajdsjan.
REAGERER: John Arne Riise mener Martin Ødegaard burde spilt mot Aserbajdsjan.

Riise reagerer på Ødegaard-vraking

Sist oppdatert:
- Er man god nok så er man gammel nok var det noen som sa.

Martin Ødegaard ble sittende på benken kampen gjennom, da Norge slo Aserbajdsjan 1-0 i Baku søndag.

Tidligere landslagsspiller John Arne Riise mener Strømsgodset-talentet burde fått sjansen til å vise seg fram og gir klart uttrykk for det på sin Facebook-profil.

BENKET: Martin Ødegaard ble plassert på benken mot Aserbajdsjan.

- Er man god nok så er man gammel nok var det noen som sa. Så hvorfor benkes en av våre beste spillere? La nå gutten få herje litt da, skrev Apoel-spilleren på sin Facebook-side etter kampen.

NRK-ekspert Karl Petter Løken er imidlertid uenig med Kypros-proffen og mener det var helt greit å sette inn Jone Samuelsen i stedet.

- Jeg synes det var greit i dag. Det var mange tøffe dueller, massevis av frispark. Kampen var litt over grensa innimellom fra Aserberdjan sin side, og da synes jeg var det var greit at han ble sittende på benken, sier Løken til NRK.

Etter kampen ville ikke Ødegaard kommentere vrakingen.

Martin Ødegaard har totalt spilt tre landskamper for Norge. Han debuterte mot Emiratene i Stavanger tidligere i år og har siden spilt kvalik mot Bulgaria og treningskamp mot Estland.

Norge ligger for øyeblikket på tredjeplass i gruppen, med ni poeng etter fire kamper. Kroatia og Italia topper med ti.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere