RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise slapp med skrekken

Foto: Alberto Pizzoli (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Francesco Totti ble liggende etter en tøff takling på trening.

Roma er i gang med sesongoppkjøringen, og har mye å hevne etter en skuffende sesong.

Skal de kunne kjempe om gullet i Serie A, må de ha sine beste menn med. I så henseende er kaptein Francesco Totti den viktigste av alle.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Derfor er det ingen overdrivelse å si at hele treningsfeltet holdt pusten da John Arne Riise satte inn en susende takling på Totti på trening denne uken.

Ifølge Goal Italia skal Totti ha vridd seg i smert, og ikke ha vært i stand til å reise seg opp. Flere skal angivelig ha fryktet en alvorlig kneskade, eller at ankelskaden fra 2006 var slått opp.

Men kanskje benyttet bare kapteinen anledningen til å øve inn noen teatralske smertescener, fra før en av hans mange spesialiteter på fotballbanen.

For nå er han på beina, og det medisinske støtteapparatet har slått fast at det i hvert fall ikke var så ille som det så ut til.

Dermed slipper Francesco Totti å ta plass på en skadeliste som allerede består av Jeremy Menez, Max Tonetto og Simone Perrotta.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere