RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise tilbake for Roma

Foto: Scanpix/Afp
Sist oppdatert:
Sto over «snøkampen» mot Bologna.

John Arne Riise sto over kampen mot Bologna søndag. Kampen ble uansett stoppet etter 18 minutter på grunn av kraftig snøvær. I kveld er Riise tilbake da Roma tar imot Brescia i Serie A.

- Jeg har en forslått vrist som jeg fikk i kampen mot Juventus torsdag og fikk dermed hvile denne helgen. Det er ikke alvorlig og jeg er klar til onsdag kveld mot Brescia hjemme, skriver Riise i sin blogg.

Det bekreftes av klubbens hjemmeside, som skriver at Riise er tilbake i troppen til onsdagens kamp.

Den avbrutte kampen mot Bologna er utsatt og fører til et hektisk kampprogram for Riise og co. Den norske landslagsbacken tror ikke det byr på problemer.

- Det fører til at vi får et veldig hektisk kamp program de neste 3-4 månedene, siden vi fortsatt er med i Champions League, TIM Cup og Serie A. Men heldigvis har vi en stor og god spillertropp så dette skal vi takle greit, skriver Riise.

Roma-seier onsdag vil også være gode nyheter for Erik Huseklepp og Bari, som kjemper mot blant annet Brescia for å unngå nedrykk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere