RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise ut på båre

Sist oppdatert:
John Arne Riise måtte ut på båre da Liverpool tok en dramatisk seier etter et vinnermål tre minutter på overtid. - Han har vondt, og husker ingen ting av det som skjedde, sier mor Berit Riise til TV 2 Nettavisen.

LIVERPOOL – WOLVERHAMPTON 1-0: 15 sekunder gjensto av den offisielle tilleggstida da Sami Hyypiä headet inn det viktige 1-0-målet. Nedrykkstruede Wolverhampton kastet alt fremover i desperate jakt på det ene poenget, og John Arne Riise gikk kraftig i bakken etter sammenstøt med Wolverhamptons Paul Ince.

- Han husker ikke hva som skjedde, og har fått seg en skikkelig trøkk i hodet, sier mor og agent Berit Riise til TV 2 Nettavisen.

Ut i horisontalen
John Arne Riise ble fraktet ut på båre, seks minutter på overtid, og ble raskt undersøkt av en lege på Anfield.

Lørdags kveld hviler han hjemme med solide smerter i kinnet og hodet.

- Han har det ikke noe godt, og regner med å måtte ta det rolig de nærmeste dagene. Kanskje er det en liten hjernerystelse, men vi tror ikke han vil bli lenge ute, sier en bekymret mor, som var over i Liverpool sammen med 120 nordmenn for å bivåne kampen.

Ifølge TV 2 ble det senere lørdag kveld klart at Riise hadde pådratt seg en hjernerystelse.

En eventuell skade vil komme meget ubeleilig for Riise. Han er nå i ferd med å få tilbake sin gamle plass som venstreback i Liverpools førsteellever, og spilte lørdag sin andre gode kamp på rad for tidenes mestvinnende klubb i England.

Ingen klassiker
Kampen mot Wolverhampton ble like tøff og vanskelig man kunne forvente, og heller ikke denne gangen klarte Liverpool å overbevise. Faktisk var det Wolves som hadde de fleste av de få sjansene, hvis man da ser bort fra den straffen Emile Heskey sannsynligvis ble snytt for i førsteomgangen.

Andreomgangen var ikke mye bedre fra hjemmelagets del, men de fikk i alle fall en rekke cornere, og tre minutter på overtid, og 15 sekunder før den offisielle tilleggstida var over, skallet Sami Hyppiä endelig inn vinnermålet som gir fortsatt håp om Champions League-spill neste sesong.

- Ikke klag, vi vant, sa en tydelig lettet Gerard Houllier etter seieren. - Jeg trodde hele tiden at vi skulle vinne denne kampen, men all ære til Wolverhampton som forsvarte seg bra under de vanskelige spilleforholdene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere