Riise vil spille mot Inter

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

- Jeg har veldig mye energi og fotball som skal ut av kroppen min, sier John Arne Riise.

20.09.10 11:04

Lørdag reiste sunnmøringen tilbake til den italienske hovedstaden etter å ha oppholdt seg i Norge siden EM-kvalifiseringskampene mot Island og Portugal for to uker siden.

Ro og hvile har vært hovedresepten etter hjernerystelsen på trening foran Portugal-kampen, men nå er Riise klar til å bidra på klubblaget igjen. Og venstrebacken vil tilbake på banen så fort som overhodet mulig.

Tilbake mot Inter?
- For mitt vedkommende er målet å bli spilleklar til kampen mot Inter neste helg. Jeg har veldig mye energi og fotball som skal ut av kroppen min, sier John Arne Riise på sin egen hjemmeside.

Etter den stygge smellen på landslagstreningen, der Riise lå bevisstløs i flere minutter, ble det spekulert i et lengre fravær fra fotballen for landslagsbacken.

29-åringen selv har imidlertid vært sterk i troen hele veien.

- Det har vært noen lange dager, siden jeg ikke har kunnet gjøre så mye. Men jeg har hele tiden visst at jeg vil komme tilbake tidligere enn først antatt, sier Riise.

Vil betale tilbake
Han legger ikke skjul på at det har vært avgjørende å oppholde seg i rolige omgivelser i Oslo.

- Tiden i Norge var veldig verdifull for at jeg skulle komme tilbake så fort som mulig, sier 29-åringen – og takker klubblaget for tålmodigheten

- Her i Norge fikk jeg sjansen til å gjøre det jeg trengte, uten noen forstyrrelser. Av den grunn vil jeg takke AS Roma for den muligheten. Håper jeg kan betale tilbake den tilliten med gode prestasjoner utover sesongen, sier han.

Svak sesonginnledning
Fra Oslo har Riise naturligvis fått med seg at Roma har innledet årets Serie A svakt. Klubben som fulgte Inter til døra i kampen om gullet sist sesong, åpnet med uavgjort mot nyopprykkede Cesena etterfulgt av 1-5-tap for Cagliari.

Lørdag ble det 2-2 mot Bologna – tre dager etter at klubben tapte 0-2 for Bayern München i mesterligaen.

- Jeg har selvfølgelig sett kampene til AS Roma. Det at resultatene har uteblitt, har gjort det enda verre at jeg ikke kunne bidra som jeg ville, innrømmer Riise.

Nå vil imidlertid sunnmøringen brette opp ermene.

- Roma-fansen skal vite at jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget best mulig. Vi trenger 11 krigere i hver kamp. Har vi det, så snur vi dette umiddelbart, sier Riise.

PS. Får landslagsprofilen sitt comeback mot Inter kommende lørdag, blir det en fin bursdagspresang. Dagen før fyller nemlig John Arne Riise 30 år. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Sport

Annonsebilag