Gå til sidens hovedinnhold

Rijkaard inn for Mourinho?

Frank Rijkaard seiler opp som en ny kandidat til å overta Chelsea etter Jose Mourinho.

Mange forventer at krangelen mellom Chelsea-eier Roman Abramovitsj og den portugisiske manageren vil ende med at Jose Mourinho får sparken i sommer. Etter at forholdet de to imellom kjølnet i januar, har spekulasjonene rast i engelsk presse, og sist ut i så måte er den normalt etterrettelige avisen Independent.

De skriver i dagens utgave at Frank Rijkaard nå blir ansett som Roman Abramovitsjs favoritt, dersom det skulle ende med at Mourinho får sparken i sommer. Forholdet mellom Mourinho og Abramovitsj skal være så dårlig at man spekulerer i om russeren vil sparke portugiseren også før sesongen er over - selv om Chelsea fortsatt har mulighet til å vinne fire titler.

Den 44-årige nederlenderen blir sett på som en ideell erstatter som kan skape den attraktive, offensive fotballen som den russiske milliardæren ønsker å se i sitt lag.

Rijkaard blir også ansett for å ha en mindre aggressiv og konfronterende personlighet, hvilket skal være noe av det som irriterer Abramovitsj angående Mourinho.

Men hvorvidt Rijkaard, som vurderer å ta et avbrekk fra fotballen, kan bli overtalt til å komme til Stamford Bridge, er et annet spørsmål.

Andre kandidater som er blitt nevnt som mulige nye managere i Chelsea: Didier Deschamps, Guus Hiddink, Juande Ramos og Roberto Mancini.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene