RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Ringrev» klar for Tippeliga-klubb

KLAR FOR SARPSBORG 08: Simen Brenne har skrevet under på kontrakt med Sarpsborg 08 som varer ut inneværende sesong.Her er han i duell med Rosenborg-spiller Jonas Svensson fra tiden i Strømsgodset.
KLAR FOR SARPSBORG 08: Simen Brenne har skrevet under på kontrakt med Sarpsborg 08 som varer ut inneværende sesong.Her er han i duell med Rosenborg-spiller Jonas Svensson fra tiden i Strømsgodset. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Simen Brenne blir Sarpsborg 08-spiller ut sesongen.

Simen Brenne har vært uten kontrakt etter at hans avtale med Strømsgodset gikk ut etter forrige sesong.

Denne vinteren har 34-åringen måtte trene for seg selv, og da overgangsvinduet stengte hadde han fremdeles ikke sikret seg noen ny arbeidsgiver.

Nå er han klar for comeback i Tippeligaen og hos Sarpsborg 08.

- Jeg synes det er veldig moro. Det kom litt overraskende, jeg hadde ikke forventet at det skulle komme noen klubb, sier Brenne til Nettavisen.

Glad for å fortsette
Han forklarer at han har vært inne på tanken på å gi seg som fotballspiller, men han er glad for å kunne fortsette karrieren i ny klubb.

- Når de kom på banen så ble jeg veldig gira på det. Og så ble vi ganske raskt enige, og det er kult!

Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt som varer ut sesongen, og han håper på forlengelse dersom begge parter ønsker det.

Han føler seg sikker på at han har mye å bidra med for sin nye klubb.

- Ja, jeg håper jeg kan bidra. Ellers hadde jeg ikke giddet. Jeg gjør et skikkelig forsøk og går all in. Jeg har vært med mye og hatt erfaring fra det her før. Kommer jeg i form nå, så føler jeg meg trygg på at jeg skal gi de andre god kamp om plassene, forklarer Brenne.

- Målet er å spille seg inn i laget.

Kampformen et stykke unna
Etter en vinter uten kampsituasjoner, erkjenner Brenne at han er et stykke unna kampformen.

- Jeg trenger vel et par uker, for å si det sånn. Jeg er i ålreit fysisk form, men jeg har vært lenge borte fra fotballen, så jeg trenger litt tid til å komme inn i det igjen, forklarer midtbanespilleren med 15 landskamper for Norge.

Nå håper han karrieren kan fortsette i ytterligere noen år.

- Jeg har fått igjen gnisten nå etter et år i fjor som var veldig tungt, og som jeg tror tok litt av lysten fra meg. Det merket jeg, og jeg ble tent igjen nå. Det var fint og litt utslagsgivende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere