*Nettavisen* Sport.

Ringte politiet da Nani ble utvist

Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

Men det er Manchester United som risikerer straff.

06.03.13 19:50

Det var i kampen mellom Manchester United og Real Madrid i Champions League tirsdag, at Nani fikk rødt kort av den tyrkiske dommeren.

Mange mente utvisningen var av det svært strenge slaget, og med kun ti mann på banen klarte ikke United å holde unna for Real Madrid.

Det engelske laget ledet 1-0 før portugiseren ble utvist, men kampen endte til slutt med 1-2-tap for vertene.

Ringte politiet
Manager sir Alex Ferguson var blant dem som reagerte kraftig på utvisningen, men han var ikke den eneste. Også en 18 år gammel United-fan ønsket å ta affære.

Minutter etter at Nani måtte tusle i dusjen ringte unggutten nødnummeret 999 for å ta kontakt med politiet i Manchester, skriver Manchester Evening News.

18-åringen har senere unnskyldt sitt forsøk på å anmelde dommer Cüneyt Cakir til politiet. Manchester-politiet synes ikke slike oppringninger er all verdens underholdende.

- Dette er kanskje morsomt, men det er et godt eksempel på useriøse henvendelser som vi ofte får her i kontrollrommet, sier Ted Antill i politiet.

- De kaster bort tiden vi skal bruke på å hjelpe ekte ofre og bekjempe kriminalitet. Dette er spesielt et problem om vi må sende en konstabel ut for å sjekke opp saken, sier han.

- Ingen problemer
De fleste var enige om at utvisningen av Nani tirsdag var gal, men ifølge The Guardian skal man i UEFA ha vært fornøyd med den jobben dommeren gjorde.

- Vi har ingen problemer med utvisningen. Og ingen problemer med dommeren. Nå venter vi på kamprapporten fra observatørene, sier en talsmann for UEFA til avisen.

- Om de har tatt opp dette i sin rapport, vil vi se på saken, sier talsmannen videre.

United kan få straff
UEFA vurderer nå å snu det hele på hode og i stedet komme med reaksjoner mot Manchester United.

Sir Alex Ferguson var som nevnt rasende etter kampen og nektet å prate med pressen. Ha nektet også spillerne å snakke med reportere.

Det europeiske fotballforbundet opplyste onsdag at deres disiplinærkomité skal ta opp saken på sitt møte 21. mars.

Også United-stopper Rio Ferdinand kan være i trøbbel for sin oppførsel mot dommeren. Også her ønsker UEFA å se kamprapporten, før de tar affære, skriver The Guardian.

UEFA har 48 timer på seg til å opprette en sak mot veteranen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '1sbhw8mxky69zovw2klrrw7k', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1sbhw8mxky69zovw2klrrw7k', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.