RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rio: - Vi må være på hugget

Sist oppdatert:
Rio Ferdinand tror Manchester Uniteds unggutter må lære seg Champions League-tempoet om klubben skal ha noen mulighet til å løfte trofeet i mai neste år.

United vant Champions League i 1999, og har karret seg videre til sluttspillet i samtlige år siden. Det er imidlertid en stund de har snust på pokalen, og i fjor ble det exit allerede i 1/8-delsfinalen.

Rio Ferdinand vet hva United må gjøre for å kunne løfte trofeet igjen.

- Europeisk fotball kan til tider være veldig langsom, men det blir høyere tempo i sluttspillet. Hurtigheten i spillet er den største forskjellen mellom Premier League og Champions League, og man må være på hugget i forhold til det. Konsentrasjonsnivået må være høyt, sier Rio, ifølge Sportinglife.

Rio Ferdinand er en av dem som skal passe ekstra nøye på Diego Forlan, som gikk fra United til onsdagens motstander Villarreal etter et par heller mislykkede sesonger i den engelske storklubben. På 98 kamper ble det bare 17 mål på uruguyaneren, mens han scoret hele 25 ganger for Villarreal i fjorårets sesong alene.

- Jeg visste at han ville gjøre det bra. Han er en god spiller, og en fantastisk fyr, og jeg er veldig glad på hans vegne, sier manager Sir Alex Ferguson.

Roy Keane spiller ikke kveldens kamp på grunn av en strekkskade. Trolig går Alan Smith inn i den rollen. Det er også en stor sjanse for at Cristiano Ronaldo får sjansen fra start, på tross av at faren hans døde nylig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere