RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rio Ferdinand gir seg ikke

FORTSETTER: Rio Ferdinand.
FORTSETTER: Rio Ferdinand. Foto: Andrew Yates (Afp / NTB scanpix)
Rio Ferdinand sier han ikke har noen planer om å gi seg med fotball, selv om han kanskje kan bli tvunget til å forlate Manchester United etter sesongen.

Kontrakten hans med United går ut etter at seriespillet er ferdig i år, og foreløpig er det ikke kommet signaler om at han vil få et fornyet tilbud.

35-åringen var heller ikke med i laget i hjemmekampen mot Hull, den siste for sesongen, og den siste hjemmekampen der Ryan Giggs ledet laget.

Det er ventet at Louis van Gaal kommer til å overta for ham neste sesong.

Men Ferdinand som kom til United i 2002, mener fortsatt han har mye å gi i fotballen.

– Jeg føler meg bra, og jeg er frisk. Derfor ønsker jeg ikke å gi meg med fotballen nå. Jeg vil gjerne spille videre, sier han.

Ferdinand sier mange har støttet ham når han sier han vil fortsette, og selv om han gjerne vil fortsette i Manchester United, er ikke det noe krav.

– Jeg får vente og se om det blir noe i United. Dersom jeg ikke blir med videre, vil jeg være åpen for bud fra andre, sier Rio Ferdinand. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere