RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rio Ferdinand klar for QPR

QPR NESTE: Rio Ferdinand spiller for QPR neste sesong.
QPR NESTE: Rio Ferdinand spiller for QPR neste sesong. Foto: Chris Ison (Pa Photos)
Queens Park Rangers bekrefter overgangen.

Rio Ferdinand signerte torsdag for nyopprykkede Queens Park Rangers. Han avslo mer lukrative tilbud for å vende hjem til London.

Ferdinand har vært ledig på markedet siden kontrakten hans med Manchester United løp ut. Etter 12 år på Old Trafford er 35-åringen klar for en ny utfordring. Etter å ha bestått legesjekken signerte han en ettårskontrakt.

Ferdinand tilbrakte første del av sommeren som BBC-ekspert under VM i Brasil, men nå har han funnet seg en ny eliteserieklubb. I QPR gjenforenes han med manager Harry Redknapp, som signerte ham som 14-åring og ga ham proffdebuten i West Ham.

- Tommelen opp angående legesjekken, nå videre til den spennende delen, tvitret Ferdinand før han skulle signere.

Både broren Anton og fetteren Les har tidligere spilt for QPR.

- Jeg pleide å sitte på tribunen her. Faren min tok meg med da jeg var gutt. Det er gode minner her for meg og familien min, sa Rio til klubbens nettsted.

- Anton har hatt bare godt å si om QPR, og jeg så Les spille her med mange gode spillere.

Englands tidligere landslagsstopper vant seks seriegull og mesterligaen i sin tid i Manchester United. Han er Redknapps første signering etter at opprykket ble sikret gjennom kvalifisering.

- Jeg hadde mange tilbud fra klubber over hele verden, noen av dem med bedre klima enn her, men det som lokket var spill i Premier League og tilbake i byen hvor jeg ble født, sa Rio Ferdinand. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere