RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riseth legger opp

Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX
Sist oppdatert:
Gjør som Jan Derek Sørensen.

Onsdag ble det kjent at Bodø/Glimt-veteranen Jan Derek Sørensen legger opp. Torsdag var det Vidar Riseths tur til å kunngjøre det samme.

- Jeg har bestemt meg for at dette blir den siste sesongen min. Men først skal jeg hjelpe Strømsgodset å beholde plassen i Tippeligaen, sa Riseth under en konferanse i organisasjonen MOT, ifølge TV 2.

Vidar Riseth er utleid fra Lillestrøm til Strømsgodset ut sesongen.

37-åringen har spilt flest kamper for Rosenborg, hvor han har vært i to perioder. Han har også spilt toppfotball for Kongsvinger, Luton (England), LASK Linz (Østerrike), Celtic (Skottland) og 1860 München (Tyskland).

Han har spilt 51 landskamper for Norge, og var med både VM i 1998 og EM i 2000. Han var blant annet i startoppstillingen i den legendariske 2-1-seieren over Brasil i VM i 1998.

Mens de to tidligere RBK-heltene Riseth og Sørensen legger opp, ble det torsdag kjent at evigunge Roar Strand (39) gyver løs på ytterligere en sesong for Rosenborg.

ENKELT:Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere