*Nettavisen* Sport.

Rister på hodet av United-profil: - Det er flaut!

FÅR KJEFT: Manchester United-profil Ashley Young.

Ashley Young får kjeft for juks.

04.11.15 08:54

Manchester United fikk med seg en etterlengtet seier i hjemmekampen mot CSKS Moskva i Champions League tirsdag kveld.

1-0-seieren betyr at de Old Trafford-klubben fortsatt har alle muligheter til å gå videre fra gruppespillet denne høsten.

Men selv om det ble seier og tre poeng, er det ikke bare rosenrødt i klubben. Manager Louis van Gaal måtte tåle å bli buet ut av egne fans etter kampen, mens Ashley Young igjen får kjeft for sine teatralske sprell.

Det er klubblegenden Paul Scholes som rister på hodet.

- Han må stoppe med dette. Han vet det godt selv, men det er en vane han har lagt seg til og han sliter med å slutte, sier Scholes ifølge The Mirror.

- Han er en utrolig god spiller og trenger ikke å jukse på den måten, men det virker som han gjør det på instinkt. Det er rett og slett flaut og Ashley vet det godt selv, sier United-legenden videre.

Det var på stillingen 0-0 og med 18 minutter igjen å spille at prøvde å narre dommeren til å tro at CSKAs Georgi Schennikov la ham i bakken.

TV-reprisen viste at da det først ble kontakt mellom de to spillerne, så var Young allerede godt i gang med sitt fall.

Dette er langt fra første gang Young får kjeft for noe slik. I 2012 fikk han blant annet kritikk etter et dramatisk fall mot Aston Villa.

I månedene som fulgte var han involvert i flere lignende episoder.

Det var Wayne Rooney som ble matchvinner for United mot CSKA Moskva tirsdag, Det betyr at United har sju poeng i gruppe B.

Det engelske laget topper gruppen når to kamper gjenstår. PSV følger med seks poeng, mens Wolfsburg har seks og CSKA har fire poeng.

Se høydepunkter fra kampen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.