RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røk sølvet her, Rekdal?


TAPTE: Kjetil Rekdal måtte se sitt Vålerenga gå på et tap mot Molde på Ullevaal Stadion søndag.
TAPTE: Kjetil Rekdal måtte se sitt Vålerenga gå på et tap mot Molde på Ullevaal Stadion søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nytt tap for medaljejagende Vålerenga.

VÅLERENGA - MOLDE 0-1:

Vålerenga trengte seier og tre poeng for å henge med i sølvkampen i Tippeligaen, etter at Stabæk tok en ny trepoenger mot Sandefjord lørdag.

Men en svak førsteomgang av hjemmelaget ga gjestene en fortjent 1-0-ledelse til pause, etter en tidlig scoring av Per-Egil Flo.

Vertene jaktet utligning i den andre omgangen, men maktet ikke å overliste Ethan Horvath i Molde-målet. Dermed gikk Kjetil Rekdals menn på et nytt serietap.

Molde vant for øvrig sin første tippeligakamp siden seieren mot Sarpsborg 08 3. juli.

- Det er ikke ofte jeg scorer mål. Jeg burde nok scoret flere denne sesongen. Det er utrolig deilig å vinne på slike dager. Vi blir veldig lave i den andre omgangen, sier matchvinner Per-Egil Flo til C More.

- Vi er ikke klar når kampen starter av en eller annen grunn. Det må vi finne ut av. Det er oss i trenerteamet sitt ansvar. Vi kommer ut og er så fryktelig tamme og blir da selvfølgelig fortjent straffet med 0-1 av et veldig defensivt Molde-lag, som ligger langt ned på egen banehalvdel i 90 minutter og når de får scoringen blir det enda vanskeligere. Skal man slå et godt lag som Molde må man være med fra start og spille godt i 90 minutter og det gjør ikke vi, dermed taper vi, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til C More.

- Ultra-kynisk
Rekdal mente også at Molde ble belønnet for at de spilte ultra-kynisk på Ullevaal Stadion.

- Molde har kjøpt mange spillere de siste årene og har et veldig godt lag. At de ligger der de ligger er det ingen som skjønner. Nå spiller de ultra-kynisk i dag, og blir belønnet for det. Det er deres rett, så man kan ikke si noe på det. De har mer kvaliteter enn det vi har, så det er ingen stor overraskelse at vi taper for Molde, forteller Rekdal.

Det utsagnet fikk Molde-trener Erling Moe til å reagere.

- Det går ikke an å si det når man skaper mest og du slipper til minst målsjanser. I førsteomgangen er det vi som underholder her, sier Moe til C More.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

IKKE FORNØYD: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var oppgitt over at laget ikke var med fra start mot Molde søndag.

Flo-mål
Molde var det førende laget mot Vålerenga i den første omgangen.

De regjerende seriemesterne hadde de største sjansene, og var også det eneste laget som fikk betalt med tellende resultat i målprotokollen før sidebytte.

For etter 13 minutters spill vant gjestene ballen inne på hjemmelagets banehalvdel. Lærkula ble spilt ut til Eirik Hestad på kanten av 16-meteren, som dro av en spiller før han fikk lagt inn til Per-Egil Flo. Venstrebacken gjorde ingen feil da han banket ballen kontant opp i nettaket.

Jaktet utligning
I den andre omgangen kom vertene mer med i kampen.

Kjetil Rekdals mannskap presset på for utligning og laget kom seg til flere gode muligheter.

Dessverre for Vålerenga maktet hverken Moa eller Christian Grindheim å omgjøre sine store scoringssjanser til mål.

Dermed endte det med en 1-0-seier til gjestene fra Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere