*Nettavisen* Sport.

Røa ble mestere

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Stabæk trengte bare ett mål, men det kom aldri.

31.10.09 16:12

RØA – STABÆK 0-0: Stabæk var tre poeng bak Røa før siste serierunde i Toppserien. Selvfølgelig skulle de to lagene møtes i siste serierunde. Og ettersom Stabæk hadde klart bedre målforskjell en Røa før oppgjøret, ville Stabæk med seier bli seriemester.

Men verken Stabæk eller Røa klarte å finne nettmaskene lørdag, og dermed ebbet kampen ut med 0-0. Det resultatet sørget for at Røa tok hjem seriemesterskapet.

- Det er helt herlig. Det blir bare deiligere for hvert år, jublet Marie Knutsen til TV 2 Sporten etter at gullet var sikret.

Dermed fikk ikke Stabæk æren av å bli seriemester i sin første sesong i Toppserien.

I den andre enden av tabellen befinner Fortuna og Sandviken seg. Disse to lagene må ta den tunge veien ned i 1.divisjon. For Fortuna sin del er nok det ingen overraskelse, laget har tatt kun tre poeng i årets serie, og de har ikke vunnet én eneste kamp.

Sandviken har hevdet seg litt bedre, men luken opp ble for stor. Fortuna tapte også 8-0 på hjemmebane mot Team Strømmen, i det som blir deres siste Toppserie-kamp på en stund.

Sandviken var nær ved å tukte Trondheims-Ørn i sin siste kamp, men tapte til slutt 5-4 for trønderne.

Seriemester Røa er på sin side ikke ferdig med sesongen. Neste helg skal de spille mot Team Strømmen på Bislett, i kamp om NM-gullet.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag