Gå til sidens hovedinnhold

Robben: - Ting skjer fort i fotball

Den raske nederlenderen fra utskjelt til helt.

MARSEILLE - BAYERN 0-2:

Bayern München har vært i knallform den siste tiden og bøttet inn mål både i Bundesligaen og Champions League.

Den tyske storklubben har ikke vunnet den gjeveste europacupen siden 2001 - selv om de var i finalen i 2009 - og lysten på ny triumf er nok stor hos tyskerne.

Bayern har også et meget spennende mannskap på gang, der unge lovende gutter og mer etablerte stjerner sammen danner et slagkraftig og hurtig lag.

- Ting skjer fort
Onsdag ventet Marseille borte i kvartfinalen av Champions League og tyskerne fortsatte i vinnersporet. Mål av Mario Gomez og Arjen Robben sørget for jubel på fransk jord.

Se høydepunkter fra kampen her:

HTML EMBED

Robben har måttet tåle en del kjeft denne sesongen, men har den siste tiden funnet storformen, sammen med resten av Bayern-laget.

- Vi møtte et godt lag, så jeg er veldig fornøyd. Mye har skjedd den siste tiden, men slik er fotballen. Ting skjer fort. Nå er vi i toppform og kjemper i alle turneringer, sier Robben til Viasat.

Dermed har tyskerne et særdeles godt utgangspunkt før returen på Allianz Arena neste uke.

I semifinalen venter trolig Real Madrid. Spanjolene vant 3-0 borte mot APOEL Nicosia tirsdag og mye skal til for at José Mourinhos menn ikke tar seg videre.

- Alle snakket om semifinale mellom Bayern og Real, men vi må huske at det er én kamp igjen. Men muligheten for semifinale er stor nå, sier Robben som har en fortid i nettopp Real Madrid.

Storscorer Gomez
Målsniken Gomez fikset ledelse i det 44. minutt. Robben og spissen satte fart og kombinerte fint. Gomez var iskald i avslutningen og Elinton Andrade i målet måtte se ballen forbi seg.

Dette var spissens 11. mål i Champions League denne sesongen. Bare Barcelonas Lionel Messi har scoret flere i denne utgaven av turneringen.

For de spesielt interesserte så kan det også nevens at dette var første gang Gomez satte en ball i mål fra utenfor 16-meteren i Champions League 2011/2012.

Mål nummer to kom etter 69 minutter. Bayern satte fart i lengderetning, Robben og Thomas Müller kombinerte, før førstnevnte kom alene med keeper og scoret. Vakkert og effektivt.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget