RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bayern München-stjernen Arjen Robben (30) er ikke snauere enn at han vil bygge et museum for å hylle sin egen karriere når han én dag legger opp.
Bayern München-stjernen Arjen Robben (30) er ikke snauere enn at han vil bygge et museum for å hylle sin egen karriere når han én dag legger opp. Foto: Vanderlei Almeida (Afp)

Robben drømmer om Robben-museum

Sist oppdatert:
Bayern München-stjernen Arjen Robben (30) er ikke snauere enn at han vil bygge et museum for å hylle sin egen karriere når han én dag legger opp.

Det forteller nederlenderen i et intervju med den tyske storavisen Bild. – Jeg drømmer om å samle alle tingene mine og bygge et lite, privat museum. Bare for meg, min familie og vennene mine.

– Jeg har så mange ting, så mange gode minner, sier Robben og forteller at han særlig verdsetter matchballen fra mesterligafinalen i 2013 og skoene han har brukt i VM og EM.

– På den måten kan jeg ta vare på alle de vakre minnene og unngå at noe blir glemt, sier Robben i det åpenhjertige intervjuet.

På fotballbanen har Bayern-vingen hatt enorm suksess de siste årene. Til Bild forteller han om noen av sine svakheter utenfor banen.

– Jeg er like dårlig med hendene som jeg er god med føttene. Jeg kan ikke male, jeg er dårlig med verktøy. Jeg har to venstrehender. Så jeg mangler noen talenter, sier han. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere