RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Robben reddet Real

Sist oppdatert:
Mens Klas-Jan Huntelaar og Lassana Diarra debuterte.

REAL MADRID - VILLARREAL 1-0:

Real Madrid har kommet litt i skyggen av erkerivalen Barcelona denne sesongen, men nå håper det spanske hovedstadslaget at en ny manager og nye signeringer skal løfte klubben.

Det nye året startet i hvert fall bra for Juande Ramos’ gutter. Hjemme mot Villarreal tok de tre viktige poeng, og avanserte dermed til en fjerdeplass i La Liga, med 32 poeng fra 17 kamper.

DEBUTANT: Real Madrids Klas-Jan Huntelaar.
DEBUTANT: Real Madrids Klas-Jan Huntelaar.

Robben avgjorde
Både Lassana Diarra og Klas-Jan Huntelaar fikk sin debut på Santiago Bernabeu søndag, men det var likevel en nederlandsk superving som stjal de største overskriftene i toppkampen.

Arjen Robben ble nemlig matchvinner. En drøy halvtime inn i den første omgangen vartet 24-åringen opp med en real praktscoring. Vingen dro seg innover fra høyrekanten, og avsluttet med et flott skudd opp i det lengste hjørnet. Hans andre ligamål for sesongen.

Også landsmannen Huntelaar hadde behov for å markere seg i debuten. Fem minutter før pause var spissen nær ved å doble ledelsen, men en god redning av gjestens keeper forhindret fulltreffer.

12 poeng bak
I andre omgang var Villarreal godt med på notene. Nærmest kom Giuseppe Rossi. Den tidligere Manchester United-spilleren fikk til en knallhard heading fra kort hold, men en feberredning av Iker Casillas sørget for at ballen holdt seg på riktig side av stengene.

Dermed kunne Real Madrid-fansen til slutt slappe av. Noen stor grunn til begeistring er det likevel ikke. Det er fortsatt 12 poeng opp til ledende Barcelona på tabellen, når 21 kamper gjenstår av sesongen.

Sjekk siste sportsnytt her
Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere