*Nettavisen* Sport.

Robben ribbet Hamburg

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE

Bayern slaktet gjestene, mens topplaget Dortmund røk på et sjeldent tap mot Hoffenheim.

13.03.11 15:14

B. MÜNCHEN-HAMBURG 6-0
HOFFENHEIM-DORTMUND 1-0

Både Bayern München og Hamburg har den siste tiden bestemt seg for å hente inn ny trener. Både Louis van Gaal i Bayern og Armin Veh i Hamburg må forlate sine poster etter sesongslutt.

Disse beslutningene har åpenbart slått best ut hos Bayern. Sørtyskerne kjørte fullstendig over laget fra storbyen i nord, og stoppet ikke før det sto 6-0 i målprotokollen.

Etter en knapp ettmålsledelse ved pause skrudde hjemmelaget virkelig på turboen i andre halvdel. Arjen Robben var aller mest toneangivende for Bayern. Lynvingen sørget for de tre første målene på Allianz Arena.

Mål av Franck Ribéry og Thomas Müller, i tillegg til et selvmål av Heiko Westermann, gjorde marerittet enda verre for Hamburg.

Bayern har med storseieren kun to poeng opp til Mohammed Abdellaoues Hannover i kampen om tredjeplassen i Bundesliga. Hannover røk 0-4 borte Köln fredag.

For den suverene serielederen Borussia Dortmund ble det ikke en like lystig lørdag. Bortekampen mot middelhavsfarer Hoffenheim endte med tap.

Vedad Ibisevic ble matchvinner for Hoffenheim med sin scoring etter 63 minutters spill.

Dortmund holder likevel en solid avstand ned til nærmeste utfordrer Bayer Leverkusen. Sistnevnte lag har fortsatt tolv poeng opp, men kan kutte forspranget til ni poeng dersom de vinner bortekampen mot Mainz søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.