Robinho forlater City

Foto: Scanpix

Se hvilken klubb som overtar den engang genierklærte brassen.

29.01.10 08:49

Robinho kunne en gang i tiden gjøre det meste med en ball, men sin egen karriere ser han ikke ut å kunne å ta vare på lenge. For all del, vi har ikke havnet helt på Plumbers League-nivå, men når man starter i Santos, og den neste klubben er Real Madrid, så ser det ikke fullt så bra ut når de to neste er Manchester City og Santos igjen.

Riktignok har den - forhenværende? - brasilianske ballmagikeren bare skrevet under på en seks månders utlånsavtale, men fotballspillere som har begynt på det viset kommer sjelden tilbake.

- Robinho er en type som trenger å spille fast, og vi ønsker ham lykke til i utlånsperioden, sier City-manager til klubbens hjemmeside, uten å ville gå inn i den debatten.

Regelmessig spilletid har det det stadig blitt mindre av. Carlos Tevez har dunket inn mål for moro den siste tida, mens Craig Bellamy også har formen på topp for de blå i Manchester. Robinho har på sin side måttet nøye seg med kun seks ligastarter i årets sesong, og står uten nettkjenninger for klubben. Totalt er det blitt 14 mål på 41 Premier League-kamper.

Santos tar over lønnsforpliktelsene til Robinho, antatt å være på småpene 1.500.000 i uka. Spissen kostet om lag 300 millioner kroner da han skrev under for halvannet år siden.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.