RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Robinho slår tilbake mot ryktene

Foto: Nigel Roddis/REUTERS
- Jeg blir i City i fem eller kanskje ti år, sier driblefanten.

Det har i lengre tid versert rykter om at Manchester Citys Robinho er misfornøyd med tilværelsen, og at den tekniske brassen i tillegg skal stå høyt på ønskelisten til Barcelona.

Ifølge diverse tabloidaviser og ryktebørser har katalanerne vært ivrige etter å sikre seg den tidligere Real Madrid-spilleren allerede i januar, og Yaya Toure har blitt nevnt som lokkemat i en mulig byttehandel.

Robinho har bare startet fire ligakamper denne sesongen. Noe av grunnen til dette er en ankelskade han pådro seg under landslags-oppdrag med Brasil i september.

Ryktene om en overgang til Barcelona ble stadig hetere under skadeperioden, men selv har Robinho aldri bekreftet at han ønsker seg bort. Nå som han er tilbake i spill går han heller ut og avviser ryktene om en overgang til Spania.

- Jeg er veldig fornøyd med situasjonen, og jeg tror jeg blir i City i fem eller kanskje ti år til. Familien min trives, fansen elsker meg, og jeg elsker fansen, sier han til BBC.

- Blir bedre og bedre
Spissen ble hentet til City sommeren 2008 for rundt 320 millioner, og selv om han fortsatt ikke har levd opp til forventningene, er han klar på at han liker seg på balløya.

- Jeg trives i England, og det spilles flott fotball her. For hver kamp jeg spiller, så føler jeg meg mer tilpass, og håper å fortsette i Premier League i lang tid, sier Robinho.

Manchester City har brukt ufattelige pengesummer på stjernespillere det siste året, og det er derfor trangt om plassene i førsteelleveren. Men til tross for et lag som skulle være i stand til å utfordre de fleste har ikke de lyseblå helt fått ut potensialet ennå.

- Vil vinne ligaen
I ligaen spilte de blant annet syv kamper uavgjort på rad i høst. Den siste tiden ser det imidlertid ut til å ha løsnet litt. Først ble Arsenal slått i ligacupen, før serieleder Chelsea ble overlistet med 2-1 hjemme på The City of Manchester Stadium sist lørdag.

Robinho håper laget kan bygge videre på dette.

- Vi var svært fornøyde med å vinne på lørdag. Men det viktigste er å vinne kampene. Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, og vi ønsker å avslutte på toppen av tabellen.

- Å bli blant de fire beste ville også vært bra, men vi skal kjempe hardt hele veien. Lagets moral blir stadig bedre, og vi har en mentalitet som kjennetegner mestere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere