Robson skuffet over fansen

Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)

Sir Bobby Robson var svært skuffet over fansen etter at Newcastle ble buet av banen etter 1-1-kampen mot Wolverhampton i helgen.

10.05.04 08:44

Newcastle klarte bare 1-1 mot Wolverhampton søndag, og sjansene er store for at The Magpies, i tillegg til å miste den siste Champions League-plassen til Liverpool, også kan misse muligheten til å spille Uefa-cup-fotball neste år.

Buet ut
Laget er nødt til å slå Southampton og Liverpool i sine to siste kamper, men Aston Villa kan stikke en kjepper i hjulene for Newcastle.

Laget ble buet ut på hjemmebane etter kampen mot Wolves i helgen. Robson var svært misfornøyd med måten fansen reagerte på.

- Jeg må minne et par mennesker på at denne klubben har spilt 28 kamper i Europa i løpet av de siste to sesongene. Mange ser ut til å ha glemt det. Forventningene her er så utrolig høye, sier han til SkySports.

Mange skader
Han legger til at han ikke har noen planer om å forlate klubben.

Robson har hatt en rekke førstelagsspillere ute med skade i det siste. Han innrømmer at fraværet til spillere som Jonathan Woodgate, Kieron Dyer, Craig Bellamy og Jermaine Jenas, i tillegg til suspenderte Andy O’Brien, har tatt på.

- Vi har fortsatt to kamper igjen. Det finnes alltid en sjanse i fotball,og du er nødt til å tro på det, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.