Robson tilga Given

Newcastles keeper Shay Given tabbet seg ut i 2-2-kampen mot Norwich, men trener Bobby Robson tilga han etterpå.

26.08.04 07:53

NEWCASTLE - NORWICH 2-2: Det var i det 52 minutt - på stillingen 2-0 til hjemmelaget - at Norwichs David Bentley driblet seg frem fra høyresiden og fyrte av et skudd som gikk under Newcastles sisteskanse Shay Given. En åpenbar keepertabbe.

Hadde han reddet skuddet, ville hjemmelaget etter alt å dømme ha vunnet 2-1, men trener Bobby Robson tilga sin keeper onsdag kveld:

- Dett er min sjette sesong her, og Shay Given har aldri gjort noe slikt i løpet av den tida, så alle føler med han i kveld, sa han ifølge Sporting Life.

Oppskriftsmessig ledelse
Craig Bellamy førte hjemmelaget opp i ledelsen fem minutter før pause. Alan Shearer headet ned til Bellamy som på volley satte ballen i mål fra omlag femten meter.

Fem minutter ut i andre omgang headet Aaron Hughes inn 2-0 på en corner som Laurent Robert slo. Problemet var bare at hjemmelaget ikke fikk det til å fungere onsdag.

Det kom derfor ikke som noe overraskelse da det nyopprykkede Norwich slo tilbake, og de fikk uttellig på keppertabben. I det 72, minutt måtte den samme Given gi retur på et skudd fra Craig Fleming, og Gary Doherty gjorde ingen feil da han satte den inn fra kort hold. Dermed ble det uavgjort.

Buet av banen
Med dette står Bobby Robsons disipler med to poeng av ni mulige. Norwich var mye bedre organisert, og Newcastle klarte ikke å utnytte angrepsvåpnene laget er i besittelse av. The Magpies hadde rett og slett problemer mot Kanarifuglene.

Newcastle la tidligere denne uken inn bud på Wayne Rooney. Laget kunne trengt han, for etter forestillingen mot Norwich ble hjemmelaget buet av banen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.