RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Rodgers: - Alt er fortsatt mulig

Sist oppdatert:
Fjerdeplass er ikke godt nok for Liverpool.

Med kun ett tap på sine siste elleve Premier League-kamper mener Brendan Rodgers det for alvor er på tide å se oppover på tabellen.

På treningen fredag, dagen før hjemmemøtet med Aston Villa, var Liverpool-manageren tydelig på hva som forventes av laget.

- Jeg sa til spillerne i morges at de må ha tro på at de kan klare tredjeplassen. Det å kjempe om fjerdeplassen ikke er nok for denne klubben. Den er større enn det, og vi må alltid sikte mot toppen, sier Rodgers ifølge Daily Mirror før lørdagens møte med Aston Villa.

Liverpool befinner seg for øyeblikket på 10.-plass i serien, men med få poeng opp til de gjeve plassene som gir Champions League-spill, mener Rodgers alt fortsatt er mulig.

- Faktum er at det er elleve poeng opp til City på andre plass, og hvis vi bare kan få en rekke med stabile resultater er alt fortsatt mulig, forteller Rodgers.

- Vi skal fortsatt møte City - et lag vi fortjente å slå på hjemmebane. Selvfølgelig har vi vært ute av topp fire så lenge at dette er det første målet, men vi må også tørre å drømme, det er tross alt ikke så langt opp til andre plass, fortsetter han.

Etter lørdagens hjemmemøte med Villa venter Fulham, Stoke, QPR og Sunderland i løpet av det tette juleprogrammet.

Det er et kampprogram som altså får Brendan Rodgers til å tro på at det neste høst igjen blir flomlyskamper i Europas gjeveste klubbturnering på Anfield. Minst.

Følg Liverpool-Aston Villa i vårt livesenter fra klokka 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere