*Nettavisen* Sport.

Rodgers forbereder seg på skuffelse

Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

Sliter på overgangsmarkedet.

Brendan Rodgers innrømmer at han sliter med å finne de rette spillerne til å forsterke Liverpool-stallen med.

Overgangsvinduet stenger natt til lørdag, og foreløpig har det ikke kommet noen nye fjes inn portene på Anfield.

Liverpool var svært nære ved å sikre seg den egyptiske sensasjonen Mohamed Salah i forrige uke, men Chelsea trakk til slutt det lengste strået.

Ønsker å forsterke
Mens Salah etter hvert har blitt presentert som Chelsea-spiller, har Brendan Rodgers hatt problemer med identifisere nye alternativer.

Han er klokkeklar på at intensjonen hele tiden har vært å forsterke stallen i januar.

- Jeg ønsker naturligvis å styrke stallen, og jeg vil bli svært skuffet hvis jeg ikke lykkes med det, sier Liverpool-manageren ifølge Sky Sports.

Selv om han ikke han ikke har gitt helt opp, vedkjenner Rodgers at sannsynligheten for at de ikke lykkes, blir større for hver dag som går.

- Vi får se hvor vi er når vinduet stenger. Lykkes vi ikke med å forsterke, må jeg som trener jobbe med det spillermateriellet jeg har disponibelt, sier Rodgers.

Han medgir at det var en skudd for baugen at Salah til slutt endte opp hos en rival, men bruker ingen kalorier på å deppe over det.

- Slike ting kan vi ikke kontrollere. Vi må bare identifisere de spillerne vi ønsker å hente inn, og så må klubben gjøre alt den kan for å matche verdien til disse spillerne, sier Rodgers.

Snuser på Benfica-spiller
Ifølge The Times, er Benficas Andre Gomes nestemann på Rodgers ønskeliste, og det hevdes at midtbanespilleren ønsker å forlate den portugisiske klubben i jakt på mer spilletid. Han skal være øremerket av Rodgers som en mulig erstatter for Lucas Leiva, som er langtidsskadet.

Anfield-klubben skal fortsatt også være på jakt etter en offensiv midtbanespiller, og ifølge TalkSport har Rodgers rettet foukset mot Stuttgarts Alexandru Maxim.

Den rumenske landslagsspilleren har fire scoringer og åtte målgivende for den tyske klubben denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.