RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rodgers overrasket Sturridge

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
- Jeg var ikke klar over at han var der.

Daniel Sturridge ble Brendan Rodgers første kjøp i det forrige januarvinduet, da han signerte for Liverpool og forlot Chelsea 2. januar 2013.

Liverpool-manageren har fått valuta for pengene, og Sturridge har levert 22 mål på 30 kamper siden overgangen. Sammen med Luis Suarez danner han en av Premier Leagues farligste angrepsduoer.

- Overrasket meg
Det var på ingen måte tilfeldig at Rodgers hentet nettopp Sturridge til Liverpool. Han har nemlig lenge hatt 24-åringen i kikkerten.

- Jeg møtte ham først da jeg spilte for Manchester City i en juniorturnering, da han trente Chelsea. Vi slo dem, så jeg liker å minne ham på det. Han overrasket meg også da han snakket om en kamp da jeg var 16 år og scoret mot dem fra midtbanen, forteller Sturridge til FourFourTwo.

Liverpool-spissen setter pris på at han hans nåværende sjef la merke til ham såpass tidlig.

- Jeg var ikke klar over at han satt på motstanderens benk på det tidspunktet. Det er hyggelig at jeg var på radaren hans så tidlig, sier Sturridge.

Hyller Rodgers
Sturridge, som for tiden er ute med skade, er full av lovord om sin nye manager.

- Han er en bra mann både på og utenfor banen. Han er god taktisk og hører på alt spillerne sier og kjenner dem inn og ut. Han studerer motstanderne svært nøye og bruker mye tid på det mentale. Jeg er så takknemlig for at han har tro på meg.

Stjernespissen er imidlertid klar på at Rodgers ikke var den eneste grunnen til at han valgte å forlate Chelsea til fordel for Liverpool.

- Han har hatt stor påvirkning på min karriere, men den viktigste grunnen til at jeg kom til Liverpool er fordi det er en utrolig klubb, med en fantastisk historie.

Liverpool ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Premier League og møter Stoke på bortebane kommende helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere