RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rodgers raser etter Sterling-spekulasjoner

I FOKUS: Raheem Sterling har vært gjenstand for uttallige avisoppslag i England de siste dagene. Her sammen med Wayne Rooney på landslagssamling i Tallinn i Estland.
I FOKUS: Raheem Sterling har vært gjenstand for uttallige avisoppslag i England de siste dagene. Her sammen med Wayne Rooney på landslagssamling i Tallinn i Estland. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool-manager Brendan Rodgers omtaler skriveriene rundt Raheem Sterling-vrakingen som «søppel».

Rodgers hevder at 19-åringen aldri sa at han ikke ville spille for England.

Rodgers tar bladet fra munnen og går hardt ut mot dem som hevder at klubben presset England-trener Roy Hodgson til å utelate Sterling fra lagets startellever mot Estland.

KRITISK: Brendan Rodgers.

Ungguttens utslitthet har blitt rikelig omtalt etter Englands 1-0-seier søndag. Blant annet sådde Hodgson tvil om Liverpools treningsregime og deres todagers restutisjonsperiode.

Søppel

Overfor The Independent hevder Rodgers at Sterling aldri ba om å bli droppet. Det var ene og alene Hodgsons valg, ifølge den nordirske manageren.

- Avgjørelsen om å ikke spille med ham var en managerbeslutning. Jeg har ikke sagt ett ord, men jeg må innrømme at jeg aldri har sett så mye søppel skrevet som jeg har sett de siste dagene, sier Rodgers til den britiske avisen.

Flere medier har rapportert om kommunikasjon mellom Liverpool-manageren og Det engelske fotballforbundet (FA) i forkant av landskampen. Det avfeier 41-åringen bestemt.

- Jeg er lei av å lese om denne klubb mot landslag-diskusjonen. Det blir hevdet at vi blandet oss inn og satte press på Hodgson. Jeg har lest at vi sendte en journal til FA om Raheem Sterling og Daniel Sturridge, at jeg har pratet med Hodgson på søndag og alt mulig annet søppel, sier Rodgers til den britiske avisen.


Fem ganger

I intervjuet røper også Rodgers at tenåringen ved flere anledninger har uttalt tvil om sin egen form. En av disse hendelsene var i forkant av storkampen mot Manchester City i april. Da bestemte manageren seg for å bruke Sterling, og unggutten var en av banens beste da de rødkledde vant 3-2.

- Det har vært minst fem anledninger hvor Raheem har sagt at han føler seg sliten før kamper, men han har aldri nektet å spille. Vi har registrert det han sier og har tatt en avgjørelse på bakgrunn av det. Jeg hvilte ham mot Aston Villa, og vi tapte den kampen. Men beslutningen var vår – og vår alene.

- Poenget mitt er at man må høre på råd fra menneskene rundt seg og gjøre en egen beslutning, riktig eller gal, avslutter Rodgers. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere