*Nettavisen* Sport.

Rodgers tror Johansen rekker avgjørende Celtic-kamp

TROLIG SPILLEKLAR: Stefan Johansen har slitt med en ankelskade. Her avbildet under en kamp mot Motherwell forrige sesong. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos / NTB scanpix)

Også Kristoffer Ajer aktuell for startplass i mesterligakvaliken.

En skadd Stefan Johansen gikk glipp av første oppgjør mot Lincoln Red Imps i mesterligakvalifiseringen.

Onsdag håper Celtic-trener Brendan Rodgers å ha nordmannen tilbake på banen.

Etter først å ha blitt forespeilet to til tre uker på sidelinjen med en ankelskade han pådro seg i en treningskamp forrige uke, kom Rodgers med gode nyheter angående Johansen søndag.

- Han burde være tilbake på trening mandag. Han fikk en sprøyte som har fungert, sier Celtic-treneren, ifølge BBC.

Skottene tapte overraskende 0-1 på bortebane i Gibraltar, og må vinne på hjemmebane dersom drømmen om mesterligaspill fortsatt skal leve.

- Planen er at Johansen skal ta sine første skritt mandag, så får vi se hvordan det er på onsdag. Jeg trenger ikke bekymre meg dersom en midtbanespiller er utilgjengelig. Jeg tror jeg har rundt 20 andre å velge mellom, forklarer nordiren.

En av de aktuelle erstatterne er Kristoffer Ajer. 18-åringen ble kåret til banens beste i treningskampen mot Wolfsburg lørdag, da som midtstopper, men den tidligere Start-spilleren er likevel klar for mer spilletid.

- Jeg kom til Celtic for å spille, så hvis manageren gir meg muligheten er jeg klar, sa unggutten på en pressekonferanse etter kampen.

- Alle spillere er under vurdering og hvis jeg ser nok på trening og i kamper, har alder ingen betydning, sa Rodgers. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag