RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORET: James Rodriguez kom inn for en skadet Cristiano Ronaldo og ga Real Madrid ledelsen.
SCORET: James Rodriguez kom inn for en skadet Cristiano Ronaldo og ga Real Madrid ledelsen. Foto: Juan Medina (Reuters)

Rodriguez scoret i hjemmedebuten

Sist oppdatert:
Erstattet en kneskadet Cristiano Ronaldo og leverte varene.

REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1:

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo måtte ut med lårskade i 1-1-kampen mot Atlético Madrid tirsdag. Trener Carlo Ancelotti frykter ikke et langvarig avbrekk for portugiseren.

Ronaldo hinket av banen ved pause i det første oppgjøret i den spanske supercupen. Han kom ikke innpå igjen i annen omgang og ble erstattet av nyervervelsen James Rodríguez.

SKADET: Cristiano Ronaldo sliter med kneet, men Carlo Ancelotti er ikke bekymret.

Colombianeren, som ble toppscorer i Brasil-VM, benyttet muligheten til å score i sin første hjemmekamp for Real Madrid. Målet kom i det 81. minutt, men han ble ikke matchvinner. To minutter før slutt utlignet Raúl Garcia og ga byrival Atlético et bortemål som kan være gull verdt til fredagens returmøte.

Det er tvilsomt at Ronaldo blir klar til den kampen, men Ancelotti er ikke redd for at portugiseren blir borte lenge.

- Han hadde en strekk i første omgang og følte seg ikke komfortabel. Vi skal undersøke ham i morgen (onsdag), men det virker ikke som det er noe som helst alvorlig, sa italieneren.

Tok over kommandoen
Det var Atlético som dominerte før pause, men uten å skape farlige sjanser. Til tross for Ronaldo-skaden, tok Real Madrid kontrollen i annen omgang.

20 minutter før slutt var sommerkjøpet Toni Kroos nær å gi vertene ledelsen, men tyskeren tok ikke vare på en farlig retur fra keeperdebutant Miguel Angel Moya.

Etter over 80 målløse minutter fikk Santiago Bernabéu-publikummet topp underholdning mot slutten på. Først var Rodríguez på rett sted til rett tid da Real rullet opp et pent angrep i det 81. minutt. Karim Benzema ble stanset i Atlético-feltet, men colombianeren banket den løse ballen inn til 1-0.

- Alt å spille for
Dermed så han ut til å bli helten i sin annen Real Madrid-kamp, men gjestenes veteran García ville det annerledes. Sju minutter senere sto han perfekt plassert i feltet og kunne stange inn en corner som så vidt gikk forbi tre Real-forsvarere.

- Det er alt å spille for nå. Jeg skaffet utligningsmålet, men det kunne vært hvem som helst på laget. Vi har nå en hjemmekamp og en sjanse til å vinne et trofé, sa Garcia.

Ancelotti tror laget hans er i stand til å score målene som må til på Vicente Calderón for å vinne sitt annet trofé på litt over en uke. Real Madrid jakter hele seks titler denne sesongen.

- Atlético har en liten fordel, men vi har potensialet til å score mål på Calderón. Spiller vi slik som i dag, vinner vi supercupen, sa Ancelotti.

Real Madrid innleder La Liga-sesongen hjemme mot opprykkslaget Cordoba mandag. Samme dag skal Atlético spille borte mot Rayo Vallecano. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere