*Nettavisen* Sport.

Rogne forlater Wigan

FORLATER WIGAN: Thomas Rogne bekrefter overfor Nettavisen at han forlater Wigan ved nyttår. Foto: Clint Hughes (Pa Photos)

Det bekrefter spilleren overfor Nettavisen.

25.10.14 20:55

Thomas Rogne er inne i en tøff periode i Wigan. 24-åringen har ikke fått spilletid denne sesongen, og hovedpersonen selv tror heller ikke at han vil få det før nyttår.

Nå bekrefter Rogne overfor Nettavisen at han forlater Wigan når overgangsvinduet åpner i januar.

- Jeg kommer til å forlate klubben ved nyttår, sier forsvarsspilleren.

Han utdyper slik:

- Det er ikke til å legge skjul på at det ikke er en god situasjon jeg er i nå. Jeg er ikke god nok. Akkurat nå får jeg heller ikke muligheten. Jeg tar ikke ut laget, forteller Rogne.

- Hva sier Wigan-manager Uwe Rösler om dine muligheter?

- Vi har ikke noe spesiell kommunikasjon. Jeg kommer til å reise i januar, sier den tidligere Celtic-spilleren.

Rogne har ikke vært på banen i ligaen så langt i år. Den eneste kampen han har spilt denne sesongen, er første runde i ligacupen.

Norge kan være aktuelt
Rogne vil ikke gå inn på hvor han har lyst til å fortsette karrieren, men forteller til Nettavisen at han er åpen for det meste.

- Jeg er åpen for det aller meste. Hva skal man si? Det viktigste for meg nå er å få spilletid. Jeg vil komme til et sted der jeg kan få utvikle meg, for jeg har mye igjen av min karriere, forteller Wigan-spilleren.

- Kan Tippeligaen være aktuelt?

Det meste kan være aktuelt. Hvor det blir vil jeg ikke spekulere i nå. Jeg har dyktige personer som hjelper meg med dette, sier han.

- Holder hodet kaldt
Selv om Rogne er ute i kulden i Wigan holder han fremdeles motivasjonen oppe.

- Når man ikke får spille må man bare trene hardere. Psyken min er fremdeles sterk. Når man ikke får spille er det lett å begynne å klage på alt, og gjøre ting verre både for deg selv og klubben, men jeg har klart å holde hodet kaldt, forteller 24-åringen til Nettavisen.

Wigan har slitt i sesongstarten, men fikk en etterlengtet opptur lørdag da de slo Derby 2-1 på bortebane.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.