*Nettavisen* Sport.

Rogne gjorde comeback

Foto: (Scanpix)

- Kjente ingenting til skaden, sier Celtic-spilleren til Nettavisen.

22.04.10 09:03

Thomas Rogne forlot Stabæk til fordel for skotske Celtic rett før jul, og i løpet av noen uker var han inne på laget. 19-åring fikk raskt mye tillit, spilte i flere kamper på rad, og fikk også sjansen mot Rangers i slutten av februar.

Etter 31 minutter av storkampen var imidlertid ulykken ute. Rogne pådro seg en lyskeskade, og måtte så se Rangers avgjøre på overtid.

- Kjente ingenting
Onsdag kveld var han imidlertid tilbake.

- Jeg spilte én time for Celtic-reservene mot Rangers. Vi vant 1-0, og jeg kjente ingenting til skaden, sier 19-åringen fornøyd til Nettavisen.

Nordmannen nøytraliserte den 31 år gamle veteranen Nacho Novo sammen med partner Glenn Loevens. Dermed kan han være aktuell for Celtics A-lag igjen allerede til helga.

- Det har tatt tid å komme tilbake. Det har vært bevisst for å være sikker på at skaden er leget. Derfor var det deilig at det gikk bra, legger han til.

Celtic spiller borte mot Dundee United til helga, men er sjanseløse på gullet i årets serie. Det går til Rangers. Dermed må nok Rogne nøye seg med sølv.

A-landslaget neste?
Etter sesongen kan han imidlertid få debuten sin for det norske A-landslaget.

- Vi har to hjemmekamper i månedsskiftet mai/juni, og da kan det være aktuelt å hente inn et par spillere fra de aldersbestemte landslagene, sa Drillo til Nettavisen tidligere i år.

Manchester Citys Abdisalam Ibrahim er høyaktuell etter å ha fått flere sjanser for Premier League-laget i det siste, Thomas Rogne er en annen, særs het kandidat.

- Jeg har fått svært gode signaler på ham, innrømmer Egil Olsen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag