*Nettavisen* Sport.

Rogne sliter med magetrøbbel

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

- Vi ta ingen sjanser, sier Tor Ole Skullerud.

03.06.13 21:37

Thomas Rogne er på vei tilbake fra magetrøbbel. Stopperen tok det forholdsvis rolig på mandagens U21-landslagstrening.

Rogne ville ikke si noe selv til pressen. Han var bare med i starten av spilløkten.

- Det var meningen at han skulle tusle av så tidlig. Han har brukt mye energi etter et par sykedager. Nå er energien på vei opp igjen. Han responderte ganske bra. Vi skal snakke sammen, men det er kamp først onsdag og han kommer til å være tilgjengelig, sier U21-landslagstrener Tor Ole Skullerud til NTB.

- Tar ingen sjanser
Vertsnasjon Israel er første motstander i U21-EM onsdag. Moldes Martin Linnes tok det også forsiktig. Backen satt på benken i store deler av treningen.

- Litt det samme som med Thomas. Vi kan ikke ta noen sjanser. Vi har bare seks forsvarsspillere. Han har litt irritasjon i lyske/lår. Det er ingen strekk eller dramatikk. Han er klar onsdag, sier Skullerud.

Han var fornøyd med utbyttet av treningen på nedslitte Ramat Gan stadion.

- Vi fikk drillet noen ulike konstellasjoner. Vi ser igjen at det er mye energi i guttene når vi slipper dem løs. To gode treninger, sier Skullerud.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Poppe Cornelius (NTB scanpix)

Keeperspørsmålet virker åpent. Arild Østbø var på det antatte førstelaget mandag, mens Gudmund Kongshavn sto mye for utfordrerlaget. I en periode var Moldes Ørjan Nyland back.

Blir diskusjoner
I forsvaret ser det ut til at Omar Elabdellaoui får høyrebacken, mens Vegar Hedenstad er bankers på motsatt side. Stoppere blir kaptein Stefan Strandberg og trolig Odds Fredrik Semb Berge.

Stefan Johansen har hatt en solid vår i Strømsgodset og ser ut til å få en plass på midtbanen sammen med Anders Konradsen og Magnus Wolff Eikrem. Offensivt får midtspiss Marcus Pedersen trolig med seg Yann-Erik de Lanlay og Jo Inge Berget.

- Jeg har fått en del svar. Men det blir noen diskusjoner. Vi skal lande dem og så blir det et veldig godt lag, sier Skullerud.

Håvard Nielsen og Abdisalam Ibrahim er blant dem som kjemper om en plass på laget i onsdagens EM-åpning. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.