Rojo: - Jeg er desperat

KLAR: Marcos Rojo har fått beskjed om at arbeidstillatelsen er i orden. Nå er han klar for Manchester United.

KLAR: Marcos Rojo har fått beskjed om at arbeidstillatelsen er i orden. Nå er han klar for Manchester United. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos)

Manchester Uniteds nye forsvarsspiller kan knapt vente.

Torsdag ettermiddag kunne Manchester United meddele at Marcos Rojo, som ble hentet fra Sporting Lisboa tidligere i sommer, endelig har fått arbeidstillatelse.

Forsvarsspilleren er dermed spilleklar til møte med Queens Park Rangers på Old Trafford neste helg.

- Desperat
24-åringen har fra tribune- og sofaplass sett Manchester United gå av banen uten seier i sesongens tre første kamper. Nå gleder han seg til å kunne bidra.

- Jeg er desperat etter å komme meg på banen og spille, ettersom jeg ikke har hatt muligheten til å gå ut på Old Trafford ennå, sier Rojo til klubbens hjemmeside.

Han er klar på at hverdagen hans har forandret seg radikalt etter at han gjorde et godt VM for Argentina i sommer.

- Livet mitt har forandret seg mye. Jeg er veldig glad for å være her i Manchester United, som er et av de beste lagene i verden, og dele garderobe med spillere som Wayne Rooney, Robin Van Persie, Angel Di Maria og Radamel Falcao.

- En drøm
Den ambisiøse 24-åringen gleder seg stort til å gå ut på Old Trafford-matta og få unnagjort debuten i sin nye klubb.

- Dette er et veldig viktig steg i min karriere som fotballspiller og person. Alt som har skjedd etter VM har vært en sann drøm.

Etter tre serierunder står Manchester United med to poeng og ligger på 14.-plass i Premier League. Nå håper Marcos Rojo at han kan bidra til at klubben klatrer oppover Premier League-tabellen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.