RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HATSK STEMNING: To Roma-fans ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i forkant av klubbens oppgjør mot Lazio mandag. Her er Lazio-fansen i en tidligere kamp.
HATSK STEMNING: To Roma-fans ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i forkant av klubbens oppgjør mot Lazio mandag. Her er Lazio-fansen i en tidligere kamp. Foto: Alberto Pizzoli (Afp)

Roma-fans knivstukket før byderby

To Roma-fans ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i forkant av klubbens oppgjør mot Lazio mandag.

Vinneren av oppgjøret vil inneha annenplassen i Serie A, som gir plass i gruppespillet i mesterligaen, foran den siste runden neste helg.

Før kampen barket Roma- og Lazio-fans sammen. Det endte i at tok Roma-tilhengere ble sendt til sykehuset som følge av knivstikk.

Det blir i spekulert i at årsaken for gnisningene oppsto på grunn av supportergruppen Curva Nord fra Lazio som har gjestefans fra polske Wisla Krakow på besøk. Tidligere på dagen ble polakkene filmet bak et banner, mens de gjorde fascistiske hilsener. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere