Roma mistet poeng igjen

Francesco Totti-fulltreffer ikke nok.

22.02.15 19:37

HELLAS VERONA - ROMA 1-1:

Roma tapte terreng og er ni poeng bak serieleder Juventus. Hovedstadslaget klarte kun 1-1 borte mot Verona søndag.

Roma har hatt en mager poengfangst i Serie A i 2015. De har ennå ikke tapt, men seks av åtte kamper dette året har endt med et uavgjortresultat.

Etter en svak 0-0-kamp mot kriserammede Parma forrige runde, måtte de reise seg borte mot Verona om de skulle holde følge med Juventus.

I Verona begynte det hele bra. Klubblegenden Francesco Totti sendte gjestene i ledelsen etter 26 minutter. Tolv minutter senere var Romas Seydou Keita uheldig og scoret selvmål.

I annen omgang var både Verona og Roma farlig frampå, men ingen klarte å putte flere baller i nettet. Dermed er hovedstadklubben ni poeng etter Juventus.

Milan vant

Milan var store favoritter foran møtet med 19.-plasserte Cesena, som overrasket alle med å spille 2-2 mot Juventus forrige runde.

Mot Milano-klubben kom bunnlaget ned på jorda igjen.

Giacomo Bonaventura sendte vertene i føringen etter 22 minutter. Milan beholdt ledelsen de neste 72 minuttene.

På overtid økte Giampaolo Pazzini på straffespark og sikret 2-0-seier.

Lazio avgjorde seint

Lazio fikk en dårlig start hjemme mot Palermo. Paulo Dybala sendte bortelaget i ledelsen etter 26 minutter, men Stefano Mauri sørget for balanse i regnskapet bare minutter senere.

Med tolv minutter igjen på kampuret falt avgjørelsen. Antonio Candreva ble matchvinner for Lazio med sin 2-1-scoring.

Empoli og Chievo kjemper på nedre halvdel av tabellen i den italienske eliteserien. Begge klubbene sto med 24 poeng før kampen og spilte om viktige tre poeng.

På hjemmebane stakk Empoli rimelig enkelt av med full pott. Daniele Rugani sørget for 1-0-ledelse til pause.

Massimo Maccarone ga vertene en drømmestart på annen omgang da han scoret før det var gått ett minutt. I det 67. minutt fastsatte han sluttresultatet til 3-0. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.