RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roma-sjefen sint på supportere

SINT: Roma-trener Rudi Garcia liker dårlig supporternes oppførsel mot Seydou Doumbia.
SINT: Roma-trener Rudi Garcia liker dårlig supporternes oppførsel mot Seydou Doumbia. Foto: Daniel Dal Zennaro (Ap)
Har beskylt spiller for å snike seg unna oppvarmingen.

I kjølvannet av lørdagens 1-2-tap for Inter i Serie A dukket det opp en fire minutter lang video som viser innbytter Doumbia i oppvarming. I videoen står den formsvake Roma-spissen, som ble hentet til klubben i januar, rolig ved hjørneflagget mens en lagkamerat løper opp og ned langs sidelinjen.

Bak videoen står en av klubbens supportere, som nå får så hatten passer av trener Garcia.

– Den såkalte supporteren...hvor var han i de 14 minuttene i pausen da Seydou Doumbia gjennomførte den oppvarmingen vi ba han gjøre for å bli klar, sa Garcia syrlig tirsdag.

– Dette handler om en person som roter rundt i søppelbøtta. Spilleren er rolig, og jeg forventer at han skal begynne å score snart, fortsatte Roma-sjefen og slo i bordet.

Roma betalte CSKA Moskva 15 millioner euro, eller rundt 130 millioner kroner, for Doumbia. Ivorianeren har de siste sesongene scoret på bestilling for den russiske storklubben. I Roma har det imidlertid gått trått.

Garcias mannskap har slitt etter nyttår og er nå nummer tre på tabellen i Serie A. Onsdag kan hovedstadslaget bli passert av Napoli.

Roma møter riktignok Sassuolo og bør vinne.

– Hvis vi vinner de resterende kampene, er vi kvalifiserte for gruppespillet i mesterligaen. Jeg håper spillerne er oppmerksomme på det, og det er jeg sikker på at de er, sier Garcia. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere