RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roma-stjerne til Norge

Foto: AP/Scanpix
Møter John Arne Riise og landslaget på Ullevaal.

Onsdag formiddag falt den siste brikken i oppkjøringen til EM-kvaliken på plass. Montenegro kommer til Ullevaal stadion 29. mai, opplyser Norges Fotballforbund i en pressemelding.

- Sportslig sett synes vi det er greit å møte et lag som ikke ligger i det øverste sjiktet i Europa. De tre andre nasjonene vi skal spille mot før kvaliken begynner tilhører alle den europeiske eliten, sier landslagssjef Egil Olsen om treningskampen til fotball.no.

Montenegro er en forholdsvis fersk fotballnasjon, som ble medlem av Uefa 26. januar 2007, og ligger for øyeblikket som nummer 72 på Fifa-rankingen. Nasjonen har likevel flere eminente spillere, og en av de aller største stjernene er John Arne Riises lagkamerat i Roma, Mirko Vucinic.

- Montenegro er en sterk motstander, som ligger på samme nivå som Island og Kypros. De har et par gode utenlandsproffer, og med Montenegro har vi fått en variert sammensetning av motstandere å bryne oss på før alvoret setter i gang, sier Drillo.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere