RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roma vil ha Ancelotti

Foto: Dylan Martinez (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
«Den nye Mourinho» står også på ønskelisten.

Mandag ble det klart at Vincenzo Montella skal lede Roma ut denne sesongen. Det er imidlertid liten tvil om at 36-åringen kun er en midlertidig løsning.

De nye amerikanske eierne, med Thomas R. DiBendetto i spissen, ønsker seg Carlo Ancelotti, skriver Corriere dello Sport.

Chelsea-manageren var kaptein for Roma på 80-tallet og vant Serie A med klubben i 1983.

Årets sesong har vært en skuffelse for 51-åringen. Champions League-trofeet er i realiteten det eneste Chelsea kan vinne denne sesongen.

Neste hinder i Europas gjeveste klubbturnering er FC København. Skulle Ståle Solbakken stikke kjepper i hjulene til Ancelotti, spørs det om ikke det blir en lang vinterferie for italieneren før han overtar Roma til sommeren.

Guus Hiddink har blitt nevnt som en mulig erstatter for italieneren i Chelsea, men nederlenderen skal være fornøyd med jobben som tyrkisk landslagssjef.

Skulle Ancelotti glippe for Roma, kan Portos André Villas Boas være neste navn på Roma-eiernes liste.

Villas Boas utdannet seg til trener som tenåring, og har gått i skole hos José Mourinho. Porto-treneren er bare 33 år gammel og har fulgt Mourinho fra Porto til Chelsea og Inter, før han tok over Académica i 2009.

Nå trener han Porto, som ikke har tapt én eneste seriekamp denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere