RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Romas nye stjerne åpnet kontoen

Sist oppdatert:
Men det holdt ikke for hovedstadslaget.

ROMA - SIENA 1-1:

Roma har satset beinhardt foran årets sesong og klubben har hetet inn en rekke forsterkninger for å kunne utfordre om tittelen i Serie A.

Folk som Bojan Krkic, Fernando Gago, Gabriel Heinze, Miralem Pjanic, Simon Kjær, José Angel Valdes og Maarten Stekelenburg har ankommet den italienske hovedstaden.

Det har også spissen Pablo Daniel Osvaldo, som ble hentet fra spanske Espanyol for rundt 17,5 millioner euro i sommer - rundt 140 millioner norske kroner.

Spissen har tidligere god erfaring fra italiensk fotball.

Scoret sitt første
25-åringen er argentiner, med italienske pass, og kom til Atalanta i 2006. Han har også vært innom klubber som Lecce, Fiorentina og Bologna i løpet av karrieren.

Torsdag kveld dannet han en angrepstrio med Marco Borriello og Francesco Totti for hovedstadslaget. Tidligere Barcelona-spiller Bojan var plassert på benken.

Og i det 25. minutt var det nettopp Osvaldo som viste seg fram og scoret sitt første ligamål for Roma.

Marco Borriello slo inn foran mål og der ventet måltyven. 25-åringen fikk stå umarkert ved bakerste stolpe og satte ballen i nettmaskene på goalgettervis.

Roma sto med én uavgjort og ett tap etter de første kampene i den italienske toppdivisjonen og trener Luis Enrique trengte virkelig en seier torsdag kveld.

Sprakk på tampen
Det så også lenge ut til at den tidligere stjernespilleren skulle få med seg tre poeng foran egne fans, men to minutter før full tid, sprakk det for Roma.

Et skudd fra Sienas Franco Brienza traff treverket og på returen var forsvarsspiller Roberto Vitello våken. Han satte ballen forbi Bogdan Lobont.

Dermed ble det poengdeling på Stade Olimpicco. Dette betyr at Roma står med kun to poeng etter de tre første kampene. Dette holder til en 14.-plass.

Tore André Flos gamle klubb har også sanket like mange poeng, på like mange kamper. Siena følger på plassen bak Roma på tabellen, som Genoa topper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere