RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Ronaldinho: - Jeg elsker Barcelona

Sist oppdatert:
Barcelonas brasilianske stjernespiss Ronaldinho sier han elsker den spanske storklubben - og vil forlenge med klubben i ytterligere ti år.

Ronaldinho stortrives i Barcelona, og blir gjerne på Nou Camp ut karrieren.

- I disse dager er det svært sjelden at en spiller er i samme klubb i syv år eller lignende. Men om jeg fikk sjansen til å fornye kontrakten min med Barcelona med ti nye år, ville jeg gjort det på flekken, sier Ronaldinho ifølge Reuters.

Perfekt duo
Kombinasjonen Ronaldinho/Barcelona passer perfekt, mener superstjernen.

- Barcelona trenger meg, og jeg jeg trener Barcelona. Vi er passer perfekt sammen. Jeg har blitt så mye bedre som spiller etter at jeg kom hit, og har blant annet blitt belønnet med å bli nominert til «årets spiller» i verden, mener den brasilianske stjernespissen.

Elsker klubben
Ronaldinho, som ble hentet til Barcelona fra Paris St. Germian for to år siden, elsker den spanske klubben.

- Det var kjærlighet ved første blikk. Men jeg har fremdeles ikke skapt historie her. Først når jeg har skaffet Barcelona trofeér, har jeg skapt historie. Jeg vil ikke bli husket bare for å ha gledet fansen, men også hjulpet Barcelona til tittler, konstaterer en «forelsket» Ronaldinho.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere