*Nettavisen* Sport.

Ronaldinho klar for ny klubb

Foto: Reuters/Scanpix

Forlater Flamengo på grunn av manglende lønnsutbetalinger.

04.06.12 22:49

Ronaldinho er klar for den brasilianske klubben Atletico Mineiro, mindre enn en uke etter at han forlot Flamengo på grunn av en krangel om lønn.

Mandag viste brasiliansk fjernsyn bilder av den tidligere Barcelona-stjernen, mens han trente med Atletico i byen Belo Horizont.

Senere samme dag bekreftet klubben at Ronaldinho har signert.

Ronaldinhos kontrakt med Flamengo ble sagt opp av en dommer forrige torsdag etter at spilleren hadde saksøkt klubben for 20 millioner dollar for manglende lønnsutbetaling og andre rettigheter.

Klubben har innrømmet at den har hatt problemer med å betale spillerens lønn på rundt 700.000 dollar i uka, etter at hovedsponsoren, som sto for store deler av utbetalingen, trakk seg ut.

Den siste tiden har brasilianeren tatt vare på sin syke mor og mange klubber i hjemlandet skal ha sagt klart ifra at de ikke ønsker å signere ham etter en svak sesong i Flamengo.

Spørreundersøkelser gjennomført av brasilianske medier viste også at få fans ønsket stjernespilleren i sin klubb.

For to måneder siden publiserte Flamengo sin største fangruppe et brev hvor de åpent kritiserte Ronaldinho for han uprofesjonelle holdning og for hans stadige festing og tilstedeværelse på diverse nattklubber.

Nå er det Atletico Mineiros fans som kan ergre eller glede seg over Ronaldinhos tilstedeværelse de neste årene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.