*Nettavisen* Sport.

Ronaldinho senket Juventus

Foto: AP/Scanpix

Med David Beckham på banen fra start slo Milan Juventus på bortebane for første gang siden 2004.

10.01.10 22:42

JUVENTUS - MILAN 0-3:

David Beckham markerte seg med en gang da han redebuterte for AC Milan mot Genoa tidligere i uken. Søndag var det duket for tillit fra start for engelskmannen.

Og Beckham var en viktig bidragsyter for et Milan-lag som var bedre enn Juventus i det meste. Gjestene fra Milan har vært i bedre form denne sesongen, og det viste seg tydelig i oppgjøret.

For Juventus var tannlause fra første spark på ballen, og det var ikke ufortjent da Alessandro Nesta satte inn 1-0 etter et hjørnespark fra Andrea Pirlo, som havnet på bakerste stolpe. For der Milan var skapende og aggressive, slet Juventus med å skape noe som helst. Og med Alessandre Del Piero på benken var det meste opp til Amauri på topp. Men han var langt fra noen trussel for et solid Milan-forsvar.

Framme hos Milan derimot var det langt mer krutt. I andreomgangen var det duket for Ronaldinho-show. Først forlenget han en corner fra Andrea Pirlo etter 71 minutter, deretter ekspederte han et David Beckham-innlegg videre i mål to minutter før slutt.

Dermed ble det 3-0 til et Milan-lag som fortsatt har delvis heng på serieleder og byrival Inter. Juventus derimot blir passert av Napoli, og nå spøker det kanskje for Juventus-sjef Ciro Ferraras framtid i klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.