RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldinho senket Juventus

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Med David Beckham på banen fra start slo Milan Juventus på bortebane for første gang siden 2004.

JUVENTUS - MILAN 0-3:

David Beckham markerte seg med en gang da han redebuterte for AC Milan mot Genoa tidligere i uken. Søndag var det duket for tillit fra start for engelskmannen.

Og Beckham var en viktig bidragsyter for et Milan-lag som var bedre enn Juventus i det meste. Gjestene fra Milan har vært i bedre form denne sesongen, og det viste seg tydelig i oppgjøret.

For Juventus var tannlause fra første spark på ballen, og det var ikke ufortjent da Alessandro Nesta satte inn 1-0 etter et hjørnespark fra Andrea Pirlo, som havnet på bakerste stolpe. For der Milan var skapende og aggressive, slet Juventus med å skape noe som helst. Og med Alessandre Del Piero på benken var det meste opp til Amauri på topp. Men han var langt fra noen trussel for et solid Milan-forsvar.

Framme hos Milan derimot var det langt mer krutt. I andreomgangen var det duket for Ronaldinho-show. Først forlenget han en corner fra Andrea Pirlo etter 71 minutter, deretter ekspederte han et David Beckham-innlegg videre i mål to minutter før slutt.

Dermed ble det 3-0 til et Milan-lag som fortsatt har delvis heng på serieleder og byrival Inter. Juventus derimot blir passert av Napoli, og nå spøker det kanskje for Juventus-sjef Ciro Ferraras framtid i klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere