RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldinhos første mål på 127 dager

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Men brassen måtte dele æren for scoringen.

MILAN – LECCE 2-0:

Oppgjøret mellom Milan og Lecce på San Siro var lenge en målløs affære. Da klokka passerte 90 minutter sto det fortsatt 0-0, og det så ut til at Milan skulle tape nytt terreng i kampen om ligagullet.

Men så våkent plutselig vertene. Først ordnet Ronaldinho ledelse. Andrea Pirlo slo et frispark, og Philippe Senderos headet mot mål. Det så først ut som om sveitseren hadde scoret.

Første mål på 127 dager
Men reprisen viste at midtstopperens avslutning gikk via hodet til Ronaldinho, og den tidligere Barcelona-stjernen fikk til slutt kreditert scoringen.

Dette var brasilianerens sjuende seriemål for sesongen. Det forrige kom 30. november 2008 borte mot Palermo.

Det har dermed gått 127 dager siden 29-åringen har scoret i Serie A. Han har vært på banen i 12 ligaoppgjør siden den gang.

Og bare få minutter senere sørget evigunge Filippo Inzaghi for å doble antall baller i Lecces nett. Den 35 år gamle måltyven har så langt hostet opp seks fulltreffere denne sesongen.

Inter suverene på topp
Seieren betyr at Milan ligger på tredjeplass i den italienske toppdivisjonen, men de har fortsatt hele 14 poeng opp til erkerival Inter, som topper tabellen med 72 poeng etter 30 kamper.

José Mourinhos gutter var i aksjon borte mot Udinese søndag, og fikk med seg alle poengene takket være et selvmål av vertens Mauricio Isla.

For ligatoer Juventus gikk det ikke like bra. «Den gamle dame» feilet hjemme mot Chievo, da de bare klarte 3-3.

Giorgio Chiellini, Vicenzo Iaquinta, og et selvmål sørget for Juventus’ uttelling, mens Sergio Pellissier scoret hat trick for gjestene.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere