RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo: - Jeg er mye bedre

SKADET: Cristiano Ronaldo sliter med en kneskade, men håper å være klar til spill mot Bayern München.
SKADET: Cristiano Ronaldo sliter med en kneskade, men håper å være klar til spill mot Bayern München. Foto: Paul Hanna (Reuters)
Portugiseren håper å være spilleklar mot Bayern München.

Cristiano Ronaldo er i klar framgang etter kne- og strekkskaden han pådro seg og håper å rekke onsdagens mesterligakamp mot Bayern München.

Gullballvinneren har mistet de fire siste Real Madrid-kampene. Han fikk heller ikke med seg finalen i den spanske cupen onsdag kveld, men første kamp i semifinalen i mesterligaen mot tyske Bayern München kommende onsdag håper han å kunne rekke, selv om det er langt fra sikkert.

Det var i kvartfinalekampen mot Borussia Dortmund 2. april at Ronaldo pådro seg skaden. Han klarte ikke å fullføre den kampen, og siden har han gått skadd.

Ronaldo leder toppscorerlisten i La Liga denne sesongen, og det er helt klart at trener Carlo Ancelotti desperat kommer til å gjøre alt som er mulig for å få ham med i kampen mot Bayern München om en snau uke.

- Jeg er bedre, mye bedre, sa Ronaldo selv til spansk TV etter cupfinalen som han fulgte fra sidelinjen.

- Nå er jeg kommet så langt i behandlingen at smertene er borte. Jo, framgangen er merkbar, og jeg håper virkelig det skal være mulig å spille onsdag. Jeg ønsker i alle fall å komme tilbake så fort som mulig, sier Ronaldo.

Returkampen i semifinalen i mesterligaen går 29. april, og vinneren av kampen mellom Real Madrid og Bayern München skal da møte enten Atlético Madrid eller Chelsea i finalen 24. mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere