*Nettavisen* Sport.

Ronaldo: - Ville elsket om Mourinho ble værende

Foto: Alex Livesey / Getty / All Over Press

Cristiano Ronaldo er ikke redd for å miste sjefen sin.

Det har periodevis stormet rundt Real Madrids portugisiske manager Jose Mourinho den siste tiden. Ikke bare har hovedstadsklubben havnet 16 poeng bak Barcelona i kampen om ligagullet, mens Mourinho har også tatt flere kontroversielle taktiske grep.

Nylig plasserte han veterankeeper Iker Casillas på benken, hvilket skapte reaksjoner både hos fansen og i spanske medier.

Spekulasjoner har således gått om Mourinhos posisjon i Real er svekket.

Tar sjefen i forsvar
Klubbens aller største stjerne på spillersiden, Cristiano Ronaldo, er imidlertid ikke i tvil om at Mourinho er rett mann til å lede klubben også i framtida.

Onsdag møtte han spanske journalister til pressekonferanse, og svarte følgende på debatten rundt sjefens framtid:

– Jeg vet ikke. Det kommer an på situasjonen i klubben. Jeg ville elsket om han ble værende, fordi han er den riktige treneren. Han er en strålende trener for en stor klubb. Jeg tror han blir, men alle bestemmer selv over sin egen framtid, sa han ifølge nettstedet Goal.com.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ronaldo ble også konfrontert med landsmannens avgjørelse om å vrake Iker Casillas.

– For meg kommer ingenting som en overraskelse innen fotballen. Vrakingen av han var en teknisk avgjørelse vi må respektere. Hos oss er treneren sjefen, og han tar avgjørelser til hele gruppas beste, lød svaret.

Vil ikke snakke
Ronaldo er i likhet med Mourinho linket til Paris St. Germain den siste tiden, og det har vært hevdet at forhandlingene om en ny kontrakt med Real går tregt.

Det siste vil ikke hovedpersonen ha mer prat om.

– Det temaet har det vært snakket nok om. Jeg vil ikke snakke mer om forlengelsen min, sa han – og tilføyde:

– Det viktigste er å vinne de neste kampene. Vi kjemper om ligaen, cupen og mesterligaen. Det viktigste er å stå sammen. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag