RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo: - Ville elsket om Mourinho ble værende

Foto: Alex Livesey / Getty / All Over Press
Cristiano Ronaldo er ikke redd for å miste sjefen sin.

Det har periodevis stormet rundt Real Madrids portugisiske manager Jose Mourinho den siste tiden. Ikke bare har hovedstadsklubben havnet 16 poeng bak Barcelona i kampen om ligagullet, mens Mourinho har også tatt flere kontroversielle taktiske grep.

Nylig plasserte han veterankeeper Iker Casillas på benken, hvilket skapte reaksjoner både hos fansen og i spanske medier.

Spekulasjoner har således gått om Mourinhos posisjon i Real er svekket.

Tar sjefen i forsvar
Klubbens aller største stjerne på spillersiden, Cristiano Ronaldo, er imidlertid ikke i tvil om at Mourinho er rett mann til å lede klubben også i framtida.

Onsdag møtte han spanske journalister til pressekonferanse, og svarte følgende på debatten rundt sjefens framtid:

– Jeg vet ikke. Det kommer an på situasjonen i klubben. Jeg ville elsket om han ble værende, fordi han er den riktige treneren. Han er en strålende trener for en stor klubb. Jeg tror han blir, men alle bestemmer selv over sin egen framtid, sa han ifølge nettstedet Goal.com.

Ronaldo ble også konfrontert med landsmannens avgjørelse om å vrake Iker Casillas.

– For meg kommer ingenting som en overraskelse innen fotballen. Vrakingen av han var en teknisk avgjørelse vi må respektere. Hos oss er treneren sjefen, og han tar avgjørelser til hele gruppas beste, lød svaret.

Vil ikke snakke
Ronaldo er i likhet med Mourinho linket til Paris St. Germain den siste tiden, og det har vært hevdet at forhandlingene om en ny kontrakt med Real går tregt.

Det siste vil ikke hovedpersonen ha mer prat om.

– Det temaet har det vært snakket nok om. Jeg vil ikke snakke mer om forlengelsen min, sa han – og tilføyde:

– Det viktigste er å vinne de neste kampene. Vi kjemper om ligaen, cupen og mesterligaen. Det viktigste er å stå sammen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere