RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo alvorlig skadet

Sist oppdatert:
Nå kan karrieren for den brasilianske superspissen være over.

Ronaldo skal ha fått revet av korsbåndet i onsdagens 1-1-kamp mot Livorno, og må gjennom nye operasjoner. Det bekrefter serie A-klubben. Ifølge VG skal Channel 4 ha fått bekreftet fra klubben at skaden betyr slutten på karrieren hans.

Det vil imidlertid ikke trener Carlo Ancelotti fastslå.

- Jeg vil ikke si at karrieren er over for ham. Det kan kun tiden vise. Det eneste vi nå kan gjøre er å ta vare på ham, sier Ancelotti til Reuters.

- Men vi er alle veldig triste og bekymret over det som skjedde, legger han til.

(Saken fortsetter under bildet)

31-åringen, som knapt har spilt denne sesongen på grunn av skade, hadde kommet innpå som innbytter bare tre minutter før han skadet seg. Ansiktet fortalte alt etterpå. Brasilianeren, som tidligere er blitt kåret til verdens beste spiller tre ganger, skrek av smerte mens han vred seg på bakken.

Det er ikke første gang han er alvorlig skadet.

Han pådro seg alvorlige kneskader også som Inter-spiller i 1999 og 2000, men kom tilbake og hjalp Brasil til VM-tittelen i 2002.

En legende
Ronaldo er den spilleren i verden som har scoret flest mål i VM-sluttspill. Totalt har han dunket inn 15 mål på tre VM-sluttspill. Det er rekord. Zinedine Zidane er den eneste andre spilleren som noensinne er kåret til verdens beste tre ganger. Ronaldo har vunnet to VM-gull, og ble av fotballmagasinet France Football i fjor tatt ut på førsteelleveren på tidenes beste lag.

Med 62 landslagsmål for Brasil har han kun Zico og Pele foran seg på den lista.

Ifølge Wikipedia har han scoret 240 seriemål på 392 kamper for AC Milan, Real Madrid, Inter, Barcelona, PSV Eindhoven og Cruzeiro.

Nå må han trolig se fotball fra sofakroken i ni måneder.

Kanskje for resten av livet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere