RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo har en drøm

Foto: Andres Kudacki / AP
Sist oppdatert:
Og portugiseren er helt klar på hvilken liga som er den beste.

Cristiano Ronaldo og Manchester United fikk æren av å løfte Champions League-trofeet da de røde djevlene beseiret Chelsea i finalen tilbake i 2008.

Portugiseren spilte samtlige 120 minutter og var faktisk den eneste United-spilleren som bommet i straffekonken mot Premier League-rivalen.

Triumfen i Moskva vil alltid stå som et at høydepunktene i 27-åringens karriere, og han vil mer enn gjerne gjenta bedriften.

- Det er min drøm å vinne Champions League igjen. Alt fokus er rettet mot å vinne Champions League i Real Madrid. Du kan til og med merke det på gata fordi alle vet at vi er nær ved å vinne klubbens tiende europeiske tittel, sier Ronaldo til Marca.

Portugiseren, som scoret Uniteds mål i finalen mot Chelsea for fire år siden, spilte seks sesonger i Manchester United og vant Premier League tre ganger.

Etter tre og en halv sesong i spansk La Liga og Real Madrid er han ikke i tvil om hvilken liga som er den beste i verden for øyeblikket.

- Den spanske ligaen er den beste ligaen i verden. Det er her de beste lagene og spillerne holder til, sier han.

Real Madrid kan ta et stort steg mot avansement med seier borte mot Manchester City onsdag kveld.

Kampen kan du følge på nalive.no fra 2045.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere